TV og radio

DR 1 (TV-avisen), DR 2 (Alternativ), DR 2 (Sådan er kvinder), TV 2 (Go’ morgen Danmark), TV 3 (Pernilles Univeers), DK 4 TV, DR 3 (Mads Steffensen, Go’ morgen P3), Lokalradioer

Aviser og Dagblade

BT, Berlingske, Information, Kristeligt Dagblad, Arkitekten (fagblad), ALT for Damerne, Femina, Mad og Bolig, Bo Bedre, Mit Helbred, Vores BØRN

Online Medier

Oestrogen.dk (Aller), Akademikernes Jobbank, jobbank.dk, SUND-forskning.dk, Q klub (Aller)

Virksomheder

YXLON International, Danmark A/S, YXLON International GmbH, Tyskland, Coloplast A/S, NORDEA, Kinnarps A/S, HÅG A/S, FOA, Procter&Gamble,

Udstillinger og Messer

Alternativ-messen, FORMLAND, Møbelmessen i Bella Center, Bella Center,

Butikker, Klinikker og Kæder

IKEA, Nybolig, Super Bedst (nu Meny), Inspiration, Fitness Center, diverse klinikker, saloner, brugskunstbutikker og modebutikker

Arkitekter, byggerier og kunstnere

Bjarke Ingels – BIG Group, Copenhagen-New York

Jeppe Hein, Berlin, international kunstner

Rådgiver på byggeprojekter i ind- og udland

Institutioner

Rudolf Steiner Skolen

 

Feng Shui er læren om menneskets reaktion på omgivelsernes energier.
Er energierne i harmoni (positiv energi) eller er de i disharmoni (negativ energi)?
Det er det helt afgørende spørgsmål for virksomheden og medarbejderne.

Negativ avler negativ og positiv avler positiv energi
– det er KARMALOVEN.

Al form for succes kræver positiv energi.

Lidt om Feng Shui og Kompasmetoden

Du vil altid være centrum i universet – uanset hvor på jorden du befinder dig.
ALT i universet er energi, kaldet CH’I, og energier fra rummet strømmer konstant imod os fra alle verdenshjørner. Men energierne fra de enkelte verdenshjørner er vidt forskellige, og derfor påvirker de os også på forskellige måder.

Hvordan virksomheden i almindelighed, og medarbejderne i særdeleshed påvirkes, kommer helt an på, hvilke verdenshjørner der er repræsenteret i virksomheden. Om der findes energier for trivsel og kreativitet. Om ledelsen er omgivet af energi, der understøtter ansvar og planlægning osv. Resultatet afspejler sig helt konkret på bundlinien.

Er alle 8 verdenshjørner til stede – i lige omfang – er alt super fint. Virksomheden er i fuld energibalance og fremgang, sammenhold og glade ansatte.. Alle føler sig som en del af familien. Korpsånden er helt i top. Det samme er resultaterne.

Det er først når der kommer ubalance i verdenshjørnernes indbyrdes fordeling, der kommer grus i maskineriet. Men en ubalance kan Fengshuimaster imidlertid hjælpe med fjerne, ved hjælp af KOMPASMETODEN, og de REGLER der gælder for universet og VERDENSHJØRNERNES energier. Du kan læse mine artikler om “KOMPASMETODEN” og feng shui regler hvis du klikker her..

Nedenfor kan du læse Sofia Manning’s interview med Feng Shui Master

 Interview med fengshuimaster Torben Hecksher.

Manning Inspire’s fornemste opgave er at støtte dig, der ønsker at udleve dit fulde potentiale og leve et liv i balance. I den forbindelse har vi interviewet fengshuimaster Torben Hecksher, der både underviser på Feng Shui Instituttet, holder foredrag og workshops om Feng Shui og balance i livet. Torben Hecksher er desuden en eftertragtet rådgiver for både privatpersoner og store og mindre virksomheder i Danmark og i udlandet.

Hvad er Feng Shui?
“De fleste kender fornemmelsen. Man kommer ind i lægens venteværelse og ser sig selv målrettet styre mod en bestemt stol i rummet. Man kunne have valgt en af de ti andre ledige siddepladser, men det skulle netop være stolen længst væk fra døren eller ved legebordet, man skulle sidde på.” Fengshuimaster Torben Hecksher tager scenen fra venteværelset frem under interviewet.

“Det er vores urinstinkter der taler. Disse basale instinkter som ligger i os alle og har et eneste formål, at holde os I live, så vi kan formere os og videreføre slægten. Så simpelt er det, og derfor er netop den stol ofte optaget. Men hvorfor er den det? Jo, fordi det er venteværelsets strategisk set bedste plads. Herfra kan rummet og alle døre overskues. Intet kan gå upåagtet hen, uden at vi opfanger det og får muligheden for at reagere, hvilket vil sige gøre kroppen klar til kamp eller flugt. Er man strategisk godt placeret, slapper underbevidstheden af, og krop og sind kan modtage stedets og omgivelsernes energier. At være I alarmberedskab trækker på alle kroppens ressourcer, alle funktioner som ikke har med kamp eller flugt at gøre sættes på stand by, krop og sind vil være uimodtagelig for alle øvrige påvirkninger. At være I konstant alarmberedskab er yderst stressende, derfor gælder det om altid at placere sig strategisk korrekt, både hjemme og på job. Du kan koncentrere dig om det du gerne vil. Du er åben og modtagelig for stedets energier.”

Hvad kan vi bruge Feng Shui til?
“Alt er energi. Dig selv, din mad, dit hus, dine penge, dine tanker. Er energierne I balance er vi lykkelige. Succesfulde, glade, sunde og raske, kærlige, kreative, kommunikerende, ansvarsbeviste. Kort sagt rig på alle måder.
Feng Shui drejer sig om energi og er afgørende for stemningen. Ligger spisestuen i nord, hvor samtaler forstummer, eller soveværelset i syd, hvor heftig elskov har gode kår, eller ligger de helt andre steder. Energierne bestemmer resultatet.”

Ordene Feng Shui er kinesiske og udtales »fung swei« og betyder vind og vand. Kodeordet er energi. Soveværelser mod nord er således en god idé, hvis man vil have en rolig søvn. Det er også godt, hvis man planlægger familieforøgelse. Vil du have heftig elskov, burde du måske overveje at flytte soveværelset til syd, hvor energierne understøtter lidenkab og success.

Vand I ubalance er lig med penge ud af vinduet i Feng Shuis univers, derfor bør alle former for dryppende haner, rindende toiletter, em, fugt, utætheder og lignende være bandlyst. Man kan også finde en partner ved hjælp af Feng Shui, ved at placere en vase med vand i et bestemt verdenshjørne. Man skal huske jævnligt at skifte vand og så bare vente og se. I løbet af et halvt år vil der ske noget”, siger Torben Hecksher.
“Jo længere tid vi opholder os et sted, jo stærkere påvirkes vi af stedets energi, og derved bliver soveværelset vigtigt da vi påvirkes 7-8 timer hver nat.” Men hvor sover FengShuimasteren selv? “Jeg sover med hovedet mod øst. Det giver håb, energi, iværksættertrang og er godt for familieliv og helbred”, siger Torben Hecksher.

“Feng Shui er læren om energier og deres indflydelse på tilværelsen. Når energierne (5-elementerne) er i ubalance mærker vi det straks, og jo større ubalance jo sværere rammes vi. Balance er således nøgleordet for et godt og lykkeligt liv, og nøglen til at skabe balancen hedder 5-elementreglerne. Ved hjælp af disse regler kan fengshuimasteren justere energierne og genskabe den optimale balance.”

HUSK – Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller direkte på tlf. 2811 4209, hvis der er et emne, du ønsker vi skal lave en video om. Vi glæder os til at høre fra dig.