Modelfoto
Modelfoto

Vi indrettede boligen på ny
– og fik et fantastisk familieliv!

Af Sofie Rosendahl 3.1.2012

Feng Shui havde en kæmpe effekt!

Benedikte Hamre var umotiveret og træt, familie var stresset og den 3-årige søn var overaktiv, indtil de fik besøg af Fengshuimaster Torben Hecksher, som vendte op og ned på lejligheden og familielivet.

– De ting som Torben rådede os til havde en kæmpe effekt! Selv min mand, som er super skeptisk, blev altså overbevist, da han kunne se, hvordan familien var helt anderledes efter vi ændrede indretningen. Børnenes ændrede opførsel i sig selv var ret overbevisende, særligt min søn forandrede sig helt vildt, fortæller Benedikte.

Torben bruger principperne om 5-elementerne, når han skal vurdere, hvor man bedst placerer deres rum, så man sikre at få alle universets gode energier.

– Der er to basale regler:

  • positiv skaber positiv
  • negativ skaber negativ

Så du skal omgive dig med ting du holder af, for det skaber glæde og positiv energi hos dig. Det er ligesom med mennesker du svinger godt med. De gør dig også i godt humør, forklarer fengshuimaster Torben.

– På samme måde kan ting og farver og verdenshjørnerne især påvirke dig. En god stemning og glæde over dine omgivelser kan skabe psykisk velvære, og det skaber også fysisk velvære og sundhed.

“Vi er mindre syge efter vi indrettede boligen med Feng Shui”
– Folk tænker sikkert “hende dér Benedikte er tosset,” men jeg er ligeglad, for jeg ved bare det virker. Det har i hvert fald virket for os! Og nogle gange er verden ikke så sort og hvid, som vi vil have den skal være. Jeg tror på, at energierne i universet påvirker os, fortæller Benedikte, som sågar oplevede, at den nye indretning i hjemmet også havde effekt på helbredet:

– Min datter og søn led ofte af mellemørebetændelse, og det forsvandt faktisk. Det samme skete med min egen lungebetændelse, Det handler jo om at have det godt i sit hjem, så men ikke stresser kroppen og bliver syg, fortæller Benedikte.

SÅDAN VIRKEDE FENG SHUI FOR FAMILIEN
Min søn blev bedre til at koncentrere sig og fokusere

Vi flyttede børneværelserne fra syd til sydøst, for syd giver for meget energi. Min 3-årige søn var simpelthen for overaktiv og hektisk i sin leg, og han havde svært ved at falde i søvn. Så snart vi flyttede ham til sit nye værelse var vi ude over det problem. Hans leg blev mere rolig og han kunne koncentrere sig om én ting af gangen. Desuden er sydøst energi en vækstenergi, og det er jo selvsagt godt for børn.

Vi sover helt fantastisk i det nye soveværelse
Vi flyttede soveværelset til nord, hvor der før var stue. I nord hersker ro, karriere, spiritualitet og sex. Så der sover man godt! Vi sov fint før, men jeg sover meget bedre i nord. Næsten for godt vil jeg faktisk sige.

Nu bliver vores gæster hængende hele natten!
Vi flyttede stue fra nord til syd, fordi familien opholder sig meget i stuen, og derfor skal man helst have den i syd, da syd er gavnligt for energi, relationer, lidenskab og giver god harmoni. Da vi opholdt os i nord var vi meget lade og passiv. Det gjorde en kæmpe forskel at flytte stuen! Pludselig begyndte vores gæster bare at blive hængende til sent ud på natten, og sådan var det ikke før. Snak og samtale gik bare bedre, og det var meget mere hyggeligt.

Min mand har mere overblik i sit nye kontor
Vi fik kontor i nordvest, som står for lederskab og planlægning, hvilket gjorde, at min mand følte han fik et meget større overblik. Så kunne han bedre lave regninger og den slags – og nordvest er faktisk ogå “mandens område” ifølge Feng Shui.

Vi har mere til til sjov og spas
Ændringerne var ikke blot forbeholdt indenfor husets fire vægge. Livet begyndte at glide lettere, og ting lykkedes bare for os. Min søn fik en børnehaveplads, og min datter den vuggestue vi havde ønsket. Jeg fik mere energi og gejst, som jeg havde savnet. Og ægteskabet blev absolut bedre, det er jo altid svært når man har fået børn at huske hinanden og ægteskabet. Men det føltes som om der blev mere tid til sjov og spas, og vi stresser ikke længere rundt for at nå alting. Nu skruer vi op for musikken og danser og fjoller med ungerne, fortæller en glad Benedikte.