VAND – et element der bør holdes øje med !

VAND – et 5-element der bør holdes øje med.

Vandelementet står for ro, inderlighed, kærlighed og karriere. Elementet styrer nyrer og ører.

I den kinesiske yin yang familie er vandelementet knyttet til mellemste søn. Hans navn er Kán, om om ham siger de følgende:

“Energien er knyttet til vandets magiske kraft, og fremmer følelsen af dyb, mørk og kold energi. Tilbagetrækning og fordybelse hersker her, men også mulighed for farer og vanskeligheder”.

Netop den sidste sætning er særdeles aktuel. Ikke mindst efter de seneste års mange oversvømmelser herhjemme, og de voldsomme tsunamier og orkaner rundt om i verden.
Så vogt dig for vand i ubalance.

På det helt nære boligplan er vand i ubalance ikke blot et spørgsmål om fugt, em, klamme vægge, skimmelsvamp, kælderlugt og dårlig udluftning, tilstoppede afløb, løbende cisterner og utætte rør. Men også revnede kloakker, tilstoppede tagrender og nedløb, og fugt på grunden eller i nærheden.
Alle disse ting bør du altid holde et vågent øje med.

Vand i ubalance er negativ energi, og virkningerne bliver derfor altid ubehagelige. Hvornår, eller om det overhovedet vil ramme dig, afhænger af ubalancens størrelse. Jo større ubalance jo større risiko, – og det er som regel et (eller flere) af disse områder der berøres:
– Nyrerelaterede sygdomme
– Fertilitetsevnen
– Kærlighed
– Karriere

DerforHold øje med vandet omkring dig.

POSITIV SKABER POSITIV.
Med et simpelt boligtjek (flyttetjek) kan du sikre dig, at VAND-elementet (og de øvrige fem-elementer) er i balance hjemme hos dig. Det koster ikke en bondegård.
På dette link kan du læse mere om et flyttetjek, og her kan du læse mere om konsultationer i øvrigt.

Er du blevet nysgerrig, så kom til INTRO-aften den 2. marts kl. 18-20. Det foregår på Østerbro, og du kan læse mere om intro-aften ved at klikke her

Recommended Articles

Leave a Reply