FENG SHUI FARVER I BOLIGINDRETNINGEN  (1.del)

ALT ER ENERGI!

– OGSÅ FARVER

Energien i din bolig er vigtig 

Stjerner, planeter, jorden, og alt her på jorden. Derfor er din boligindretning vigtig. Mennesker, dyr, træer, blomster, biler, huse, møbler, IT, tv, stråler, følelser, lyde, dufte, tøj osv. – og derfor reagerer vi på alt hvad vi møder og omgiver os med.

Vi reagerer nemlig efter loven for universel energi – kaldet Karmaloven:

  •     POSITIV AVLER POSITIV
  •     NEGATIV AVLER NEGATIV
                                                                    Karmaloven

Farver har forskellig energier, og det knytter dem til hvert sit 5-element (fig 1)

fig 1

Det er grunden til, at vi hver i sær reagerer forskelligt, når vi ser en farve. Det er nemlig balancen mellem farven og dig, der bestemmer din reaktion. Om den er positiv eller negativ. Derfor er det vigtigt, at feng shui farverne er i balance i din boligindretning.

Men succes opnåes kun ved positiv energi, ligegyldigt om det gælder….

kærlighed, fertilitet, familie, penge, karriere, 

          børn, helbred, ledelse, virksomheden osv 

Derfor bør du altid omgive dig med positiv energi. Noget du holder af, og som gør dig glad. Resten er fyld, og i værste fald negativ energi.

Vær i den forbindelse opmærksom på, at alle former for rod er negativ energi.

FEM-ELEMENTERNE
Vand, Træ, Ild, Jord og Metal

5-elementerne er vigtige, fordi de repræsenterer al universel energi (kaldet CH’I), og derfor er de afgørende for, hvordan du har det.

Populært kan man sige, at dit liv i dag er summen af fem-elementernes påvirkning indtil nu.

Det geniale ved Fem-elementerne er, at de er underlagt nogle grundlæggende regler – De 2 cyklus – der automatisk sørger for indbyrdes energibalance.

CH’I søger automatisk balance. Balance er nemlig nøgleordet i universet – og i naturen, og cyklusreglerne sørger for at det skter, med mindre et eller andet skaber forhindring. Derfor kommer der af og til jordskælv, tordenvejr, nye stjerner osv. Det udløser spændingen – og genskaber balancen.

Det er det samme der sker hos zoneterapeuten og akupunktøren. De fjerner forhindringen, så kroppen kan genfinde sin naturlige balance.

CYKLUSREGLERNE

  • DEN KONSTRUKTIVE CYKLUS

  • DEN DESTRUKTIVE CYKLUS

Den konstruktive cyklus følger ydercirklen (med uret og mod uret – fig.2)

Det betyder at et 5-element fx. TRÆ (med uret) giver energi til det efterfølgende element ILD, men (mod uret) tager energi fra det foregående element VAND

Den Destruktive cyklus følger pilene (virker kun i pilenes retning – fig.2)

Det betyder at et 5-element fx. TRÆ (i pilens retning) destruerer JORD, og selv destrueres af METAL (i pilens retning) se fig.2

fig 2

Feng Shui farver er knyttet til 5-elementerne, og derfor kan Feng Shui farver bruges til at tilføre energi og fjerne energi, jævnfør cyklusreglerne.
Der er grunden til atFeng Shui farverne har en helt naturlig plads i hjælpepaletten, fengshuimaster benytter, når han skal hjælpe med boligindretning.

Du kan finde flere artikler om feng shui ved at klikke her.

2.del af “Snup ideen” handler om, hvordan du bruger farverne til at skabe energibalancen, der passer til dig og din bolig.

  Har du brug for Fengshuimaster’s hjælp til at indrette din bolig, så klik her.

På gensyn 🙂
Fengshuimaster