ONLINE

   

ONLINE-UDDANNELSEN ®

Feng Shui Skolen har udviklet online feng shui-uddannelsen til de elever, som enten af geografiske eller andre årsager, ønsker at tage uddannelsen hjemme hos sig selv. Kort tid efter din tilmelding modtager du første lektion i din indbakke, og kan begynde at indrette dig på en helt ny spændende måde.

Pensummet består af 11 lektioner med tilhørende læsestof og opgaveløsninger samt en terminsprøve og den afsluttende eksamen. Du bestemmer selv hvornår og i hvilket tempo, du vil gennemgå studiet, der indholdsmæssigt svarer til Feng Shui Masters øvrige uddannelser. Der vil være mindre personlig rådgivning og guidance end på de øvrige feng shui-uddannelser, men du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Eksamen
Online-forløbet afsluttes med eksamen og tildeling af certifikat (sendes). Også eksamenen foregår online.

Pris
Online-uddannelsen koster 15.000 kr
Ønsker du at betale beløbet i rater, er prisen 15.750 kr. (inkl. 5% adm.gebyr for ordningen)
Raterne aftales individuelt *)
Sydbank reg.nr. 7981 kto.0001150840

Ekstra “face to face” support
Til dig der ønsker mundtlig support under online-studiet, er der mulighed for at købe “spørgetid” face to face under vejs. Prisen for denne ekstraydelse er 3.000 kr. pr. “spørgetid” (2,5 timer)

Så snart du har tilmeldt dig er du i gang, og det varer ikke længe før du skaber dig det dejligste hjem.

Vilkår for afdragsordning *)

Raterne betales den 1. hver måned, og tilmeldes betalingsservice. Tilmeldingen er bindende for hele perioden, og det fulde beløb må være indbetalt inden uddannelsen afsluttes.

du studerer, når det passer dig!

online opgaveløsning

lærerbøgerne er de samme