Nu forbereder vi os til forårets komme

Nu forbereder vi os

Det er JORD-energiens fokuserende og skabende kraft, der præger os i øjeblikket.

Som planter og træer i øjeblikket trækker saften tilbage fra depoterne, sådan forbereder kroppen og sindet sig nu for at gøre os parate til at møde forårets fyrværkeri af optimisme, glæde, forventning og planlægning.

Af JORD-energiens mange forskellige egenskaber, er det især motivation, fokusering og forberedelse der er de fremherskende. Men også alt som kan relateres til en eller anden form for arv – testamenter, graviditets planlægning (arving), firmaopkøb, fusioner osv – er knyttet til energien, og har derfor gunstige betingelser.

JORD-elementets tilknyttede organer er MAVE og MILT, og hvad der naturligt relaterer sig hertil, fx. mund og smagssans. Desuden muskler og blødt væv. Smagen er det søde, og medfølelse er JORD-elementets karakter.

Skulle du få lyst til at uddanne dig som feng shui konsulent, tilbyder vi 2 muligheder at vælge imellem, ONLINE og INTENSIV. På dette link kan du læse mere om de to uddannelsesforløb, herunder priser og tidsforløb.

Savner du en kæreste at dele foråret med, skulle du prøve “Den Magiske Vase”. Det virker faktisk – og koster kun 200 kr. Læs mere her “Den Magiske Vase“.

Nyd perioden og glem ikke, at positiv avler positiv.

På gensyn

Torben Hecksher
fengshuimaster

PS
Vi holder INTRO-aften den 2.marts kl.18-20. Tilmelding kan ske her.

Recommended Articles

Leave a Reply