INTENSIV-UDDANNELSEN

INTENSIV-UDDANNELSEN ®    

På intensiv uddannelsen er det kun dig det drejer sig om.
Du bestemmer, hvor lang tid du vil være om det, og hvilke dage du vil undervises. Er der noget fra dine tidligere uddannelser, eller måske særinteresser, du ønsker at bygge videre på, integrerer vi det i undervisningen, så du kan blive en helt unik fengshuikonsulent. Velkommen

Det er altså dig, i samråd med os, der fastlægger undervisningen på de datoer der passer dig – hverdage, weekender eller ferier. Bliver du forhindret i at komme en dag, finder vi blot en anden dag.

Uddannelse afsluttes med en bolig konsultation (se video), hvor eleven fortæller ejeren om boligens energibalance og boligindretning, og kommer med forslag til hvordan energibalancen kan forbedres. Heri indgår bl.a. forslag til en bedre boligindretning, møblering, feng shui farvevalg og udnyttelse af boligens forskellige rum. Uddannelsen slutter med en skriftlig og en mundtlig eksamen, – og overrækkelse af diplom.

Fordelene ved Intensiv-uddannelsen er flere, og den er suverænt det mest populære valg blandt eleverne.

uddannelsen bliver skræddersyet til dig

du bliver hurtigere færdig

kan komme i gang med at hjælpe dig selv, din familie og andre, og praktisere som prof. feng shui konsulent.

der er kun dig at tage hensyn til.

KONSULTATION & EKSAMEN

Skoleforløbet bliver afsluttet med elevens første konsultation (se video), samt en skriftlig og en mundtlig eksamen og Feng Shui Master certifikat-overrækkelse. Med et certifikat fra Feng Shui Master er du klar til en professionel karriere, hvor du kan skabe glæde, optimisme og bedre energi hos familie, venner og fremtidige klienter. Feng Shui Master Certifikatet er ikke blot et bevis på, at du har fuldført feng shui-uddannelsen. Det er samtidig et bevis på, at du mestrer kunsten i at se de store betydningsfulde linjer, finde ind til sagens kerne og komme frem til den perfekte løsning.

UNDERVISNING:

Østerbrogade 134, 1.sal
2100 København Ø
– eller efter nærmere aftale

UNDERVISNINGSPLAN:

Undervisningsplanen er den samme på alle tre studier, bortset fra onlinestudiet, hvor eleverne ikke kommer på udflugt og konsultation.

PRIS

Den intensive feng shui-uddannelse koster 28.000 kr.
Ønsker du at betale beløbet i flere rater, koster uddannelsen: 28.350 kr. (inkl. et administrationsgebyr på 5%)
Raterne aftales individuelt *) og tilmeldes betalingsservice.
Sydbank reg.nr. 7981 kto.0001150840

VILKÅR

Vilkårene for intensivt forløbet er de samme som for standard skoleforløbet. Tilmeldingen er bindende for hele perioden

ER I 2 ELLER 3

Er i 2 eller 3 eller veninder, der gerne til tage en intensivuddannelse sammen, arrangerer jeg gerne et kursus til en fordelagtig pris.
Send mig en e-mail med jeres ønsker, så kontakter jeg jer snarest.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen 🙂

Torben Hecksher
fengshuimaster

Fengshuimaster
Torben Hecksher