1.tip Boligindretning

  • Omgiv dig med noget der gør dig glad

Denne regel gælder alt omkring dig. Farver, møbler, stoffer, lyde, lys, mennesker, billeder, dyr osv.

Regel nr. 1 skyldes hensynet til loven om universel energi – kaldet karmaloven:

  • positiv avler positiv
  • negativ avler negativ

Det er vigtigt i dit arbejde med Feng Shui boligindretning, at du er opmærksom på principperne i Feng Shui.

Så har du noget i dine omgivelser, der af den ene eller anden grund går dig på, irriterer dig, eller gør dig ked af det, så erstat det med noget der gør dig glad. Du vil mærke det med det samme, og dine omgivelser vil mærke det. Du var vendt noget negativt til positivt.Positiv avler positiv.

2.tip Velvære i boligen

  • Ryd op i dit rod

Regel gælder overalt omkring indgangspartiet – både udenfor og indeindenfor

OgsĂĄ tip nr. 2 skyldes karmaloven:

  • positiv avler positiv
  • negativ avler negativ

Er det første syn der møder dig ved hjemkomsten, et eller andet der irriterer dig, er du allerede negativ inden du kommer indenfor og møder resten af familien. Din negative energi smitter øjeblikkeligt en negativ kædereaktion igang, og påvirker desuden boligens øvrige energier.

Så på med vanten. Ryd op omkring hoveddøren – både udenfor og indenfor. Området skal ose af gæstfrihed, glæde og imødekommenhed. Det er positiv energi.

3.tip  Sådan stiller du møblerne

  • De 5 Dyr – og deres betydning for din boligindretning

De 5 Dyr begrebet viser, hvordan du bør placerer dig og dine møbler, for at opnå maksimal tryghed, så underbevidstheden kan slappe af. Det kan den først, når rummet og indgangene kan overskues fra det sted du står, sidder eller ligger. Begrebet har særligstor betydning for sengens placering i sove- og børneværelser, fordi vi under søvnen er ubeskyttet, og underbevidstheden derfor må være på vagt hele natten, når De 5 Dyr’s principper ikke overholdes. Så vågner du uoplagt og u-udhvilet, – ikke nogen særlig god start på dagen.

Også på din arbejdsplads bør principperne overholdes, så du kan koncentrere dig fuldt ud. Det kan du nemlig ikke, når din underbevidsthed er på vagt, fordi du ikke kan se hvad der sker foran dig og bag din ryg.

Så husk. at ryggen bør være beskyttet (en væg, en reol eller noget andet). Du er tryg, fordi ingen kan overraske dig bagfra.
Kan du samtidigt se langt frem, (tid til af forberede dig (flygt eller kæmp), kan du slappe af og koncentrere dig om det du er i gang med.

De 5 Dyr handler med andre ord om vores helt basale ur-instinkter – flygt eller kæmp.