HVAD SIGER ELEVERNE

Udpluk

ANBEFALlNG

Uddannelsen til Feng Shui Konsulent på Feng Shui Instituttet ved Torben Hecksher har givet mig et stort indblik i feng shui – dens historie og dens anvendelse, som til stadighed kan bruges og overføres i vores nutidige verden og hverdag. En verden af muligheder ved brug af denne teori og praksis!
Torben er som person meget imødekommende og forstår at give en individuel undervisning med såvel bredde som karakter – således at man som studerende får maximalt ud af den!
Hans store viden og erfaring har inspireret mig til at se det utal af muligheder, der ligger indenfor dette område.
Jeg kan på det varmeste anbefale Torben Hecksher og Feng Shui Instituttet på Østerbro.

Lisbeth Thejl Belschner
Feng Shui Konsulent

Jeg har i 2017-18 gennemført uddannelsen som Feng Shui Master hos Torben Hecksher, og det er jeg rigtig glad for! Jeg søgte specifikt efter en uddannelse i Kompasmetoden, da det er min oplevelse, at dette er den mest autentiske og virkningsfulde form for Feng Shui. Torben er med sine 30 års erfaring en stor kapacitet, og det har været meget betryggende og inspirerende at have en så kompetent lærer, der rundhåndet deler ud af sin dybe viden. Det er også rigtig dejligt, at man som elev hos Torben får eneundervisning, og at han tilbyder opfølgende rådgivning uden ekstra beregning, også efter at selve uddannelsesforløbet er afsluttet. Jeg kan varmt anbefale Torben Hecksher både som lærer og som faglig rådgiver indenfor Feng Shui.

Med venlig hilsen

Pia Kryger Lakha

Direktør og Designer for CareTrade ApS

Kære Torben

Anbefaling
Torben er en fantastisk inspirerende lærer. Han er utrolig dygtig til at videreformidle sin store viden. Desuden tager han individuelle hensyn i undervisningen afhængig af hvad det skal bruges til efterfølgende. Torben får mine varmeste anbefalinger.

Berit Hagemann,
feng shui konsulent