FENG SHUI UDDANNELSERNE

– alle kan være med – også begyndere –

Går du med en drøm om at blive Fengshuikonsulent,
så du kan hjælpe dig selv og andre med boligindretning,
og skabe glæde og harmoni ved hjælp af Feng Shui principperne?

Feng Shui Skolen tilbyder dig 3 muligheder at vælge imellem.

Pensummet er det samme på alle 3 forløb, og du bliver certificeret feng shui konsulent på dem alle.
På den intensive-skoleuddannelse afslutter eleven med et konsulentbesøg (video nedenfor)
På nogle af uddannelserne kan du deltage via webinar.
Nedenfor kan du læse mere om uddannelserne, prisen, afdragsordning og meget andet.

INTENSIV-UDDANNELSEN ®

Kom hurtigt i gang med feng shui. Du kan tage den intensive uddannelse til feng shui konsulent når det passer dig. Det er nemlig dig, i samråd med os, der fastlægger undervisningsdagene på de datoer der passer dig – hverdage, weekender eller ferier. Uddannelse afsluttes med en bolig konsultation (se video), hvor eleven gennemgår boligens energibalance og boligindretning, samt kommer med et forslag til hvordan energibalancen kan genskabes. Heri indgår bl.a. forslag til boligindretning, møblering, feng shui farve, bedste udnyttelse af boligens forskellige rum. Uddannelsen slutter med en skriftlig og en mundtlig eksamen og overrækkelse af diplom.

Fordelene ved Intensiv-uddannelsen er flere, og derfor er netop denne uddannelse blevet så populær.

  • uddannelsen er skræddersyet til dig

  • du bliver hurtigt færdig

  • kan komme i gang med at bruge din nye viden og praktisere som feng shui konsulent.

  • her er der nemlig kun dig at tage hensyn til.

Lav jeres eget intensiv-hold:
Er i 2, 3 eller flere veninder, der overvejer at uddanne jer til feng shui Konsulenter, arrangerer vi gerne et særlig kursus for jer. Send os en e-mail med jeres ønsker, så kontakter vi jer.

Konsultation & Eksamen
Skoleforløbet bliver afsluttet med elevens første konsultation (se video), samt en skriftlig og en mundtlig eksamen og Feng Shui Master certifikat-overrækkelse. Med et certifikat fra Feng Shui Master er du klar til en professionel karriere, hvor du kan skabe glæde, optimisme og bedre energi hos familie, venner og fremtidige klienter. Feng Shui Master Certifikatet er ikke blot et bevis på, at du har fuldført feng shui-uddannelsen. Det er samtidig et bevis på, at du mestrer kunsten i at se de store betydningsfulde linjer, finde ind til sagens kerne og komme frem til den perfekte løsning.

Undervisningssted
Østerbrogade 134, 1.sal
2100 København Ø
– eller efter nærmere aftale

Pris
Den intensive feng shui-uddannelse koster 30.000 kr.
Afdragsordning: 31.500 kr. Raterne aftales individuelt *)
Sydbank reg.nr. 7981 kto.0001150840

Vilkår
Vilkårene for intensivt forløbet er de samme som for standard skoleforløbet. Tilmeldingen er bindende for hele perioden

KLIK HER og tilmeld dig.

ONLINE-UDDANNELSEN ®

Vi har udviklet en online feng shui-uddannelse til de elever, som enten af geografiske eller andre årsager, ønsker at tage uddannelsen hjemme hos sig selv. Kort tid efter din tilmelding modtager du din første lektion i din indbakke, og du er i gang.

Pensummet består af 11 lektioner med tilhørende læsestof og opgaveløsninger samt en terminsprøve og den afsluttende eksamen. Du bestemmer selv hvornår og i hvilket tempo, du vil gennemgå studiet, der indholdsmæssigt svarer til Feng Shui Masters øvrige uddannelser. Der vil være mindre personlig rådgivning og guidance end på de øvrige feng shui-uddannelser, men du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Eksamen
Online-forløbet afsluttes med eksamen og tildeling af certifikat (sendes). Også eksamenen foregår online.

Pris
Online-forløbet koster 15.000 kr
Afdragsordning: 15.750 kr. Raterne aftales individuelt *)
Sydbank reg.nr. 7981 kto.0001150840

Ekstra
Til dig der ønsker mundtlig support under online-studiet, er der mulighed for at købe “spørgetid” face to face under vejs. Prisen for denne ekstraydelse er 3.000 kr. pr. “spørgetid” (2 timer)

KLIK HER for at tilmelde dig.

Vilkår for afdragsordning *)

Raterne betales den 1. hver måned, og tilmeldes betalingsservice. 1. ydelse dog min. 5.000 kr. Tilmeldingen er bindende for hele perioden, og det fulde beløb må være indbetalt inden uddannelsen afsluttes.

SKOLE-UDDANNELSEN

Undervisningen er inddelt i 5 weekend-moduler fordelt over nogle måneder. Alle dage undervises fra 09:00 – 16:00.

Datoer
Tilmeld dig her, hvis du ønsker at blive skrevet op til det næste skolehold. Ring venligst på. 2811 4209 for at høre nærmere om næste skolehold.

Eksamen & Certifikat
Skoleforløbet bliver afsluttet med et konsultationsbesøg, samt en skriftlig og en mundtlig eksamen, og certifikat-overrækkelse. Certifikatet er ikke blot et bevis på, at du har fuldført Feng shui-uddannelsen som professionel feng shui konsulent. Det er samtidig et bevis på, at du mestrer kunsten i at se de store betydningsfulde linjer, finde ind til sagens kerne og komme frem til den perfekte løsning. Med et certifikat fra Feng Shui Master er du klar til en professionel karriere, hvor du kan skabe glæde, optimisme og bedre energi hos familie, venner og fremtidige klienter.

Undervisningssteder
Huset 111C
Jagtvej 111C (baghuset)
2200 København N.

Feng Shui Master
Østerbrogade 134, 1.sal
2100 København Ø

Pris
Feng shui-uddannelsen koster 30.000 kr.
Afdragsordning: 31.500 kr. Raterne aftales individuelt *)
Sydbank reg.nr. 7981 kto.0001150840

Vilkår
Antallet af pladser på skoleholdene er begrænset, vær derfor venligst opmærksom på, at din plads først er endelig, når din indbetaling er registreret på vores bankkonto (se tilmeldingsformularen). Husk at anføre dit navn og kursusnavnet ved betalingen, så vi kan identificere det uddannelsesforløb du har tilmeldt dig. 1 undervisningsenhed = 45 min. Er du forhindret i at deltage i undervisningen, bliver du automatisk tilbudt en plads på det næste hold. Sidste frist for indbetaling er 14 dage inden skolestart, med mindre der er truffet særlig aftale. Tilmeldingen er bindende for hele perioden.

KLIK HER for at tilmelde dig.

Kom til næste INTRO-aften i København, hvis du vil vide mere om feng shui uddannelserne inden du beslutter dig.

AFDRAGSORDNING

Priserne på Feng Shui Master’s tre uddannelser er kontantpriser. Selv om priserne ikke er dyre, kan det være mange penge at betale på en gang, og derfor tilbyder vi muligheden for at afdrage beløbet løbende over uddannelsens varighed. Afdragsordningen er rentefri, men du skal være opmærksom på, at der tillægges et administrationsgebyr på 5% til håndtering af ordningen. Ordningen skal tilmeldes PBS – bankernes betalingsservice. Tilmeldingen er bindende for hele perioden. Priserne findes under de enkelte uddannelsesforløb.

EKSAMEN & CERTIFIKAT  

De tre uddannelser afsluttes med eksamen og udlevering af certifikat. Certifikatet er ikke blot et bevis på, at du har fuldført Feng shui-uddannelsen som professionel feng shui konsulent. Det er samtidig et bevis på, at du mestrer kunsten i at se de store betydningsfulde linjer, finde ind til sagens kerne og komme frem til den perfekte løsning.

Med et certifikat fra Feng Shui Master er du klar til en professionel karriere, hvor du kan skabe glæde, optimisme og bedre energi hos familie, venner og fremtidige klienter.