HVAD ER DET FORÅRET GØR VED OS?

ALT ER ENERGI – og energi udbredes i form af elektromagnetiske svingninger med hver sin frekvens. Men fælles for al energi gælder reglen om, at positiv energi tiltrækker positiv energi, og negativ energi tiltrækker mere negativ energi. Da også mennesket er energi, gælder reglen også for os.

Alle universets forskellige energiformer strømmer konstant til os fra alle verdenshjørner og påvirker os med netop deres særpræg. Energierne fra de enkelte verdenshjørner er nemlig forskellige, hvilket vi bl.a. mærker i vores boliger og på vores arbejde.

Energi fra fx. NORD påvirker os med ro, inderlighed, fordybelse og ømhed. De samme følelser vi ofte oplever, når vi står overfor vand i større eller mindre mængder (havet, en stille skovsø, lyden fra en rislende kilde, osv). NORD-energi tilhører derfor VAND-elementet. Energien er desuden knyttet til årstiden vinter, og natten som tid på døgnet.

FORÅRET
Energi fra ØST medbringer optimisme, glæde, forventning, inspiration og iværksættertrang, og det er netop den energi vi mærker i disse måneder. Energien tilhører 5-elementet TRÆ, og tid på året er forår, og morgen er tid på døgnet.

TRÆ-energien er så skøn og livsbekræftende, at den hvert forår hensætter mennesker, dyr, fugle og fisk i en forventningsfuld rus. Og alle vækster går forårsamok.

Det er derfor nu, du skal udnytte TRÆ-energiens magi og føre dine nye tanker og ideer ud i livet.

Så på med vanten og kom igang, hvad enten det drejer sig om at stifte familie, købe ny bolig, udvide firmaet, skifte job, osv. Energierne er med dig i disse måneder.

Vil du vide mere om de forskellige energier og deres tilknytning til 5-elementerne, så klik her.

Har du lyst til at uddanne dig til feng shuikonsulent, giver vi dig 3 muligheder at vælge imellem. Klik på linket, og læs om de tre uddannelsesforløb og de forskellige priser og tidsforløb.

Savner du en kæreste at dele foråret med, skulle du konsultere “Den Magiske Vase”. Det virker faktisk, – og koster kun 200 kr.

Kære læser nyd foråret og udnyt de vidunderlige muligheder TRÆ-energien giver dig.
Og glem ikke, at positiv skaber positiv.

Torben Hecksher
fengshuimaster

Recommended Articles

Leave a Reply