Fengshuimasters serie med TIPS & RÅD om boligindretning

Af Fengshuimaster Torben Hecksher

TIPS & RÅD om boligindretning

Feng Shui Masters 1.tip til boligindretning

  • Omgiv dig med noget der gør dig glad

Denne regel gælder alt omkring dig. Farver, møbler, stoffer, lyde, lys, mennesker, billeder, dyr osv.

Regel nr. 1 skyldes hensynet til loven om universel energi – kaldet karmaloven:

  • positiv avler positiv
  • negativ avler negativ

Det er vigtigt i dit arbejde med Feng Shui boligindretning, at du er opmærksom på principperne i Feng Shui.

Så har du noget i dine omgivelser, der af den ene eller anden grund går dig på, irriterer dig, eller gør dig ked af det, så erstat det med noget der gør dig glad. Du vil mærke det med det samme, og dine omgivelser vil mærke det. Du var vendt noget negativt til positivt.Positiv avler positiv.
Du kan læse mere om feng shui og Karmaloven her

Feng Shui Masters 2.tip til velvære i boligen

  • Ryd op i dit rod

Regel gælder overalt omkring indgangspartiet – både udenfor og indeindenfor

Også tip nr. 2 skyldes karmaloven:

  • positiv avler positiv
  • negativ avler negativ

Er det første syn der møder dig ved hjemkomsten, et eller andet der irriterer dig, er du allerede negativ inden du kommer indenfor og møder resten af familien. Din negative energi smitter øjeblikkeligt en negativ kædereaktion igang, og påvirker desuden boligens øvrige energier.

Så på med vanten. Ryd op omkring hoveddøren – både udenfor og indenfor. Området skal ose af gæstfrihed, glæde og imødekommenhed. Det er positiv energi.

Klik her og læs mere om, hvad rod egentligt er for noget, og hvad du kan gøre for at vende en negativ spiral til positiv energi.

Feng Shui Masters 3.tip

De 5 Dyr begrebet viser, hvordan du bør placerer dig og dine møbler, for at opnå maksimal tryghed, så underbevidstheden kan slappe af. Det gør den først, når rummet og indgangene kan overskues derfra hvor du står, sidder eller ligger.

Begrebet har betydning for sengens placeringer i sove- og børneværelser, fordi vi under søvnen er ubeskyttet, og underbevidstheden derfor vil være på vagt hele natten, med mindre De 5 Dyr’s principper er overholdt. I modsat fald vågner du uoplagt og u-udhvilet op hver morgen, og det er Ikke nogen særlig god start på dagen.

Men også på din arbejdsplads bør principperne overholdes, så du kan koncentrere dig fuldt ud. Det kan du nemlig ikke, hvis din underbevidsthed hele tiden er på vagt fordi du ikke kan se hvad der sker fremme og bag din ryg.

Så husk. at ryggen skal være beskyttet (en væg, en reol eller noget andet) så du føler dig tryg. Ingen skal kunne overraske dig bagfra. Desuden skal du kunne se så lange frem i lokalet som muligt, så du har tid til af forberede dig (flygt eller kæmp).

De 5 Dyr handler med andre ord om vore helt basale ur-instinkter – flygt eller kæmp.
Du kan læse mere om De 5 Dyr på dette link.

Savner du en kæreste,

skulle du måske prøve “Den Magiske Vase ®”. Den virker faktisk – og det koster kun 200 kr. læs mere på “Den Magiske Vase®”

Nyd nu sommerferien i fulde drag og husk, at positiv avler positiv.

Go´ sommer

Torben Hecksher
Feng Shui Master  

Recommended Articles

Leave a Reply