RAB-EFTERUDDANNELSE

Registrerede Alternative Behandlere

Feng Shui Master gentager i år dette populære kursus om 5-elementernes betydning for krop og helbred. 

Der undervises primært efter kompasskolens principper med særlig vægt på:

  • Yin Yang
  • 5-elementernes betydning for kroppens balance.
  • Sammenhængen mellem 5-elementerne, organerne og resten af kroppen

Kurset henvender sig primært til zoneterapeuter, akupunktører og andre alternativbehandlere, der ønsker at samle op/få repeteret deres viden på området.

Er du uddannet for mere end 10 år siden, giver kurset en mulighed for at få opdateret din viden om 5-elementerne og relationerne til organerne, resten af kroppen og kosten.

Kurset giver 8 RAB point.

Undervisning
Der er tale om et dagskursus hvor undervisningen foregår fra kl. 09.00-17.00 (8 timer). Kurset foregår i København. Max. 7 deltagere.

Pris
Kurset koster 1500,- kr. pr. person og inkluderer undervisningsmaterialet i elektronisk form (pdf-fil) som deltagerne selv udskriver og medtager på kurset. Te, kaffe og vand er inkluderet i prisen. I de mange butikker i området kan købes alle former for mad, kaffe og kager.

Kursusdage:
– Ring til os på 28114209, hvis du vil høre mere om næste kursus.

Undervisningssted:
Østerbrogade 134, 1.sal
2100 København Ø.

Vilkår
Min. 7 deltagere. Vær venligst opmærksom på, at din deltagelse først registreres, når din indbetaling er modtaget (se tilmeldingsformularen). Husk at anføre dit navn og kursusnavn ved betalingen, så vi kan identificere det kursus du har tilmeldt dig.

Vores bankkonto er reg. nr. 7981 konto 0001150840 i Sydbank.

1 undervisningstime = 45 minutter.

Er du forhindret i at deltage i undervisningen, bliver du automatisk tilbudt en plads på det næste hold.

KLIK HER for at tilmelde dig.

Klinikindretning
Føler du, at din klinik ikke fungerer helt, som du kunne ønske dig, er der heldigvis hjælp at hente på vores RAB pointgivende kursus. Her lærer du netop, hvordan du skaber den energi, som passer til netop dig og din klinik. Vil du vide mere så ring til os på +452811 4209 eller bestil en konsultation.

Det siger kursisterne:

2.marts 2012

Hej Torben,
Tak for de sidste plancher og for et meget inspirerende kursus. Jeg vidste i forvejen meget om Feng Shui, men blev klar over, at det nok mere er neo- jeg er orienteret i. Mit held har vist været, at min hoveddør netop vender stik nord! Så jeg blev meget klogere. Jeg har allerede købt et par urtepotteskjulere af metal (godt nok til min egen spisestue) for at bringe metalelementet ind, der er alt for meget træ og stuen vender mod syd, så nu forstår jeg manglerne.
Og så blev jeg helt høj, for min klinik er indrettet så selv en Master, som du, ville fryde sig. Alle dyrene er velplacerede, farverne afbalancerede og rod har altid været fraværende i mit hus. Intet under at jeg selv, og klienterne, stortrives dér (og jeg som troede, jeg var hamrende dygtig…)
Mvh Lise Hartfelt, Lyngby Zoneterapi, hvor du selvfølgelig er velkommen, hvis du vil ligge på en perfekt placeret briks og få zoneterapi!

29.november 2011

Hej Torben.
Også tak til dig for et supergodt tilrettelagt kursus – virkelig målrettet omkring hvordan man kan bruge de 5-elementer i en behandling. Kursusmaterialet vi har fået med hjem er supergodt lavet – og inspirerer til at bruge det med det samme, fordi skemaerne og figurerne gør det ligetil at arbejde videre med. Super at du gav dig god tid til at forklare principperne – så de kunne bundfælde sig stille og roligt.
Jeg har sendt evalueringsskemaet afsted til Fdz – kun positivt med ønske om at kunne afrunde kurset med et kursus i indretning af bolig ift. Feng Shui, da det har indflydelse på søvnkvalitet og helbred.

Jeg tillader mig at spørge dig, om du vil ulejlige dig ind på min hjemmeside www.kreazon.dk og se på billederne af mit klinikrum om det kunne trænge til en fengshui-konsultation,. Det er beliggende i sydvest på 1. sal.

De bedste hilsener
Ullamaj Ringive