JA TAK,
det er præcis sådan et kursus, jeg har ledt efter.

Et kursus hvor jeg lærer, hvordan jeg skaber glæde og succes. Ikke bare for mig selv, mine børn og min familie. Men også for mine venner og alle andre.
Et kursus der ikke kræver forkendskaber, – og har en super ratebetalingsordning.

Feng Shui handler om meget mere end boligindretning og farver. Det handler om livet du lever.
Din sundhed, din krop, din kost, din energi, dit arbejde, din fertilitet, din karriere, din lykke, dine penge, din udstråling. Kort og godt – om din succes i livet.

Du kan læse mere om priser, ratebetaling og de 3 uddannelsesmuligheder ved at klikker på de 3 billeder nedenfor. Har du lyst til at læse, hvad eleverne siger om uddannelserne, klikker du bare på Det siger eleverne om Feng Shui uddannelsen. Vil du se billeder, klikker du her.

Det  gode ved Feng Shui Skolen er, at vi tilpasser undervisningen, så din viden og dine interesser bliver en naturlig del af uddannelsen. Derfor bliver du helt unik.

Nogle elever kombinerer uddannelsen med tidligere uddannelser, andre med deres interesser. Der er  også dem, som blot bruger deres nye viden til at skabe et godt liv for sig selv og familien. Der er mange kombinationsmuligheder.

INTENSIV

ONLINE

SKOLEHOLD

FENG SHUI SKOLEN

Drømmer du om en Feng Shui uddannelse?

Så har du muligheden for at gøre drømmen til virkelighed – på en måde der passer til dig.

Feng Shui Instituttet i København underviser vi efter Kompasmetoden, og skræddersyr altid uddannelsen efter dine mål. Vi integrerer dine erfaringer fra tidligere jobs og uddannelser i din måde at praktisere Feng Shui på.

På den måde bliver du helt unik og i stand til, at hjælpe dine kunder på en måde, som ingen anden fengshuikonsulent kan gøre.

Du bliver professionel certificeret Feng Shui konsulent, uanset hvilken af uddannelserne du foretrækker.

Pensum, undervisningsplan og Feng Shui Master’s lærebøger er de samme – det er kun tidsfaktoren og priserne der er forskellige.
Vi aftaler gerne en ratebetaling.

Har du lyst til at se lidt billeder, inden du vælger mellem de tre tilbud, så klik på Galleri. 

Lokation: Østerbrogade 134, 2100 København Ø.
Det er gratis at deltage
Der er begrænset antal pladser. Tilmeld dig her.
Det bliver en spændende aften kan vi godt love dig. Læs mere her »
På gensyn 🙂

Ring  2811 4209 hvis du vil snakke