FENG SHUI SKOLEN – HOLDUNDERVISNING

FENG SHUI SKOLEN – HOLD      

Undervisningen er inddelt i 5 weekend-moduler fordelt over nogle måneder.
Alle dage fra 10:00 – 16:00. Min. 5 personer.

DATOER
Tilmeld dig her, hvis du ønsker at blive skrevet op til det næste skolehold. Du er velkommen til at ringe til os på. 2811 4209 for at høre nærmere om næste skolehold. Vil du vide mere om de 3 undervisningstilbud, så bør du tilmelde dig næste INTRO-aften.  Du kan også sende os en mail, hvis du har lyst til at se studieplanen.

EKSAMEN & CERTIFIKAT
Skoleforløbet bliver afsluttet med et konsultationsbesøg, samt en skriftlig og en mundtlig eksamen, og certifikat-overrækkelse. Certifikatet er ikke blot et bevis på, at du har fuldført Feng shui-uddannelsen som professionel feng shui konsulent. Det er samtidig et bevis på, at du mestrer kunsten i at se de store betydningsfulde linjer, finde ind til sagens kerne og komme frem til den perfekte løsning. Med et certifikat fra Feng Shui Master er du klar til en professionel karriere, hvor du kan skabe glæde, optimisme og bedre energi hos familie, venner og fremtidige klienter.

UNDERVISNING
Huset 111C
Jagtvej 111C (baghuset)
2200 København N.

Feng Shui Master
Østerbrogade 134, 1.sal
2100 København Ø

PRIS
Feng shui-uddannelsen koster 28.500 kr.
Afdragsordning: 29.925 kr. inkl. 5% adm.grbyr. Raterne aftales individuelt *)
Sydbank reg.nr. 7981 kto.0001150840

VILKÅR
Antallet af pladser på skoleholdene er begrænset, vær derfor venligst opmærksom på, at din plads først er endelig, når din indbetaling er registreret på vores bankkonto (se tilmeldingsformularen). Husk at anføre dit navn og kursusnavnet ved betalingen, så vi kan identificere det uddannelsesforløb du har tilmeldt dig. 1 undervisningsenhed = 45 min. Er du forhindret i at deltage i undervisningen, bliver du automatisk tilbudt en plads på det næste hold. Sidste frist for indbetaling er 14 dage inden skolestart, med mindre der er truffet særlig aftale. Tilmeldingen er bindende for hele perioden.

AFDRAGSORDNING

Priserne på Feng Shui Master’s tre uddannelser er kontantpriser. Selv om priserne ikke er dyre, kan det være mange penge at betale på en gang, og derfor tilbyder vi muligheden for at afdrage beløbet løbende over uddannelsens varighed. Afdragsordningen er rentefri, men du skal være opmærksom på, at der tillægges et administrationsgebyr på 5% til håndtering af ordningen. Ordningen skal tilmeldes PBS – bankernes betalingsservice. Tilmeldingen er bindende for hele perioden. Priserne findes under de enkelte uddannelsesforløb.

INTRO-AFTEN

Vil du vide mere om feng shui uddannelserne, inden du beslutter dig, så kom til næste INTRO-aften i København.

elever måler op

undervisning

certifikat

Torben Hecksher