HVAD ER FENG SHUI?


Feng Shui begrebet er kinesisk og Feng Shui symbolet er sammensat af elementerne VIND og VAND.
Derved fortæller symbolet, at Feng Shui er lige så vigtigt for den menneskelige trivsel, som vind og vand.
Uden en positiv Feng Shui balance omkring os, sygner vi hen.

Derfor handler Feng Shui om at skabe positiv energibalance mellem dig og dine omgivelser (fx. din bolig, din virksomhed).

Kineserne opfatter mennesket som en slags omvandrende antenne, der konstant udsender og modtager energi fra vores medmennesker
og omgivelser. Positive og negative energier, som vi reagerer på i henhold til Karmaloven (loven der gælder for al universel energi):

Positiv tiltrækker mere positiv
Negativ tiltrækker mere negativ

Derfor opnår du kun succes og glæde med positiv energi.

Og derfor er det vigtigt, at du omgiver dig med positiv energi. D.v.s mennesker og ting du holder af. Alt andet er negativ energi.

Fengshuimasters opgave går således ud på, at ændre energibalancen hjemme hos dig, så der er positiv energi – mellem dig og omgivelserne.
Skabe et sted, hvor du og familien bliver lykkelige og stortrives. Hvor drømme bliver til virkelighed.

Feng Shui er en integreret del af tilværelsen og berører alle mennesker. Det forgrener sig til både astrologi, astronomi, fysik, lægevidenskab, akupunktur og zoneterapi – det hele hænger sammen. Alt er energi.

I henhold til Feng Shui Kompasmetoden, som er den jeg praktiserer, er energien fra universet uløseligt forbundet til verdenshjørnerne, døgnet og årstiderne. Det kan der ikke laves om på, selv om mange Feng Shui metoder forsøger derpå. Derfor er det vigtigt du tænker dig godt om inden du vælger den mulighed du vil benytte.

Når du indretter dit hjem efter Feng Shui principperne, er det en god ide at tage små bidder ad gangen. På den måde får du tid til at fornemme forandringerne, inden du tager fat på næste skridt.

Men som jeg plejer at sige til mine elever og kursister: “Der er jo ingen grund til at lave om på noget man har det godt med. Heller ikke selv om det umiddelbart er i strid med Feng Shui principperne.”