BREAKING NEWS

Fengshuimaster har benyttet corona pausen til at rydde op og modernisere. Bl.a har vi ændret organisationsnavnet til “FENGSHUIINSTITUTTET“

Samtidigt har vi forladt de gamle “lokaler” og er flyttet til en mere tidssvarende net adresse.

Så nu glæder vi os til at byde jer velkommen på fores nye site www.Fengshuiinstituttet.dk – og hvis du kan lide sitet, bliver vi mega glade, hvis du vil hjælpe os med at sprede den gode nyhed ved at dele og like.

Velkommen til

FENG SNUI INSTITUTTET

HVAD ER FENG SHUI?

Feng Shui begrebet er kinesisk og Feng Shui symbolet er sammensat af elementerne VIND og VAND.
Derved fortæller symbolet, at Feng Shui er lige så vigtigt for den menneskelige trivsel, som vind og vand.
Uden en positiv Feng Shui balance omkring os, sygner vi hen.

Derfor handler Feng Shui om at skabe positiv energibalance mellem dig og dine omgivelser (fx. din bolig, din virksomhed).

Kineserne opfatter mennesket som en slags omvandrende antenne, der konstant udsender og modtager energi fra vores medmennesker
og omgivelser. Positive og negative energier, som vi reagerer på i henhold til Karmaloven (loven der gælder for al universel energi):

Positiv tiltrækker mere positiv
Negativ tiltrækker mere negativ

Min opgave går ud på at fjerne ubalancer, der blokerer for positivt flow mellem dig og din bolig, så du kan leve det liv, du ønsker.

Feng Shui er en integreret del af tilværelsen og berører alle mennesker. Det forgrener sig til både astrologi, astronomi, fysik, lægevidenskab, akupunktur og zoneterapi – det hele hænger sammen. Alt er energi, og i henhold til Feng Shui Kompasmetoden, som er den jeg praktiserer, er energien fra universet uløseligt forbundet til verdenshjørnerne, døgnet og årstiderne.

Når du indretter dit hjem efter Feng Shui principperne, er det en god ide at tage små bidder ad gangen. På den måde får du tid til at fornemme forandringerne, inden du tager fat på næste skridt.

Men som jeg plejer at sige til mine elever og kursister: “Der er jo ingen grund til at lave om på noget man har det godt med. Heller ikke selv om det umiddelbart er i strid med Feng Shui principperne.”