Feng Shui handler om meget mere end flytten rundt på møbler

Feng Shuihandler om meget mere end flytten rundt på møbler…

De færreste boliger og kontorer er fra starten opført efter feng shui principperne, og derfor bliver min hjælp ofte en slags helbredelse, en afhjælpning, hvor jeg forsøger at komme så tæt på idealtilstanden som muligt – balance imellem stedets energier og beboerne.

Feng Shui kan anvise løsninger på de fleste problemer, hvad enten det drejer sig om privatboliger, virksomheder eller industribygninger. Betingelserne er de samme, succes kræver energibalance mellem omgivelserne og de involverede, og det er det Feng Shui Masteren kan skabe. For eksempel vil en indgang i nord være katastrofal for en virksomhed der lever af besøgsantallet, fordi energi fra nord fremmer ro og stilhed. Beboerne i en bolig uden vest område vil opleve, at familiesammenholdet smuldrer – ikke ligefrem det de fleste familier drømmer om.

Eksemplerne illustrerer vigtigheden af stedets energibalance, fordi konsekvenserne kan være ret så ubehagelige. Alt i universet er energi, og energi søger i sin natur efter balance – hvilket er forudsætningen for al form for succes. Når der er energibalance, er alt som det skal være. Forretningen har succes og privatlivet og karrieren blomstrer. Det er først når energierne ikke kan finde sin naturlig balance, det går galt, og jo større ubalancen er, jo ubehageligere bliver konsekvenserne.

Langt de fleste ubalancer kan løses, fordi Feng Shui Masteren er i stand til at skabe eller fjerne de energier der forårsager ubalancen. Det gør han ved hjælp af 5-elementreglerne, farver, former, boligindretning og mange andre ting, der alle sammen er med til at fremkalde energibalance

Feng Shui er en 6000 år gammel kinesisk livsfilosofi, baseret på, videnskab, mytologi og kontinuerlige iagttagelser over adskillige tusind år af Jorden, Planeterne og Universets indbyrdes relationer og følgevirkningerne på den menneskelige adfærd.
Med udgangspunkt i deres iagttagelser fremsatte de følgende teorier:

  • Inteter konstantALT er i bevægelse
  • Al Masse består af energi.
  • Magnetisme påvirker mennesket.

Der skulle gå adskillige tusinde år før det lykkedes at bevise teoriernes gyldighed, og først med Einsteins relativitetsteori og bl.a. Niels Bohrs forskning indenfor atomfysik lykkedes det. I dag ved vi endvidere at blodet indeholder jern, der som bekendt reagerer på magnetisme.

På linket kan du læse mere om Feng Shui

Rigtig god fornøjelse
Fengshuimaster

Recommended Articles

Leave a Reply