FENG SHUI SKOLEN

Det siger eleverne om uddannelsen

Feng Shui Instituttet  FSI

Torben Hecksher er en gudsbenådet underviser og et meget varmt og omsorgsfuldt menneske.
Min veninde og jeg bookede et intensivt undervisningsforl√łb efter en overbevisende og gratis introaften kun for os to.
Vi blev hver gang m√łdt med et smil, en sk√łn cafe latte og en god velkomstsnak inden undervisningen.
Torbens undervisningsform er p√¶dagogisk tilrettelagt med visuelle hj√¶lpemidler, hands on og opl√¶g, samt nemt forst√•elige og praksisrettede b√łger. Man tager udgangspunkt i sin egen bolig og sine egne issues, og forbereder sig via l√¶sning og √łvelser til hver gang.
Torben er empatisk og t√•lmodig, og har stor forst√•else for at vi har forskellig indl√¶ringshastighed, og han slipper aldrig nogen l√łs, f√łrend han er sikker p√•, at kursisten (eleven) har alt det grundl√¶ggende helt p√• plads. Eksamen er b√•de teoretisk og praktisk, og p√• ingen m√•de skr√¶mmende, omend man har lidt kriller i maven, n√•r man er ude hos ‚Äúkunden‚ÄĚ f√łrste gang, selvom Torben er med og kan st√łtte om n√łdvendigt.
Jeg kan på det varmeste anbefale Torben Feng Shui Mester Hecksher, hans store viden, hans engagement og hans undervisning.
De bedste hilsener
Joannah S√łndergaard
Feng Shui konsulent pr. 27. Januar 2020

Feng Shui konsulent
Joannah S√łndergaard

Feng Shui konsulent
Lise-Lotte Lund R√łddik

Veninde

Lise-Lotte Lund R√łddik
Feng Shui konsulent pr. 27. Januar 2020
“Godt du ringede efter mig, Joannah”
“Jeg er bare s√• glad i dag, og kan slet ikke fatte, at jeg nu er Feng Shui konsulent”
Sagt på afslutningsdagen

“Jeg tog intensiv Feng Shui uddannelsen i teori og praktik ved Feng Shui Instituttet i 2016.

Jeg var, og er stadig, meget glad for uddannelsen, som p√• alle m√•der har v√¶ret b√•de tid og penge v√¶rd. Forl√łbet hos Torben Hecksher, var virkelig godt. Jeg har f√•et en dyb og god forst√•else for arbejdet med Feng Shui, og en solid base at arbejde ud fra, uanset om det g√¶lder indretning hjemme, eller i et professionelt milj√ł.
Jeg kom med en p√¶dagogisk baggrund, og vidste ikke mere om Feng Shui og indretning, end p√• “hobby-plan”, og havde ingen andre st√łrre foruds√¶tninger, end min store interesse. Heldigvis “m√łder Torben √©n der, hvor man er”, og arbejder videre derfra. Torben er meget god til at l√¶re fra sig og videregive, alt det han kan. Han har mange √•rs erfaring, og har pr√łvet en her masse ting, hvilket ogs√• er et k√¶mpe plus. De refleksioner han har gjort sig gennem √•rene, og den dybte¬†der ligger i det han kan, s√¶tter jeg stor pris p√•. Jeg kan godt lide, at Torben “walk the talk” og “lever som han l√¶rer”.
Det er jo flere forskellige retninger indenfor Feng Shui, og jeg brugte en del tid p√• at s√¶tte mig ind i de forskellige muligheder der var, inden jeg valgte Feng Shui Instituttet. Med det, jeg ved om Feng Shui i dag, er jeg meget glad for at jeg valgte Feng Shui Instituttet. Jeg kan virkelig anbefale en intro-aften hos Torben, hvor man har mulighed for at komme med alle de sp√łrgsm√•l man har, hvis man er i tvivl om, hvilken af de forskellige Feng Shui uddannelser som giver mest mening for en selv. Torben er meget √•ben, og ingen sp√łrgsm√•l er dumme.
Jeg har kun positive ting og ros, og kan virkelig anbefale uddannelsen hos Feng Shui Instituttet.”
Lena Lindgren Hansen
Feng Shui konsulent 

Feng Shui konsulent
Maria Louise Eriksen

Jeg kan varmt anbefale intensiv Feng Shui uddannelsen hos Torben. Han er utroligt engageret,
og man kan mærke, han virkelig brænder for at lære fra sig, med sin utroligt store viden inden for området.

Jeg har virkelig lært meget indenfor boligindretning, og glæder mig til at bruge det rent praktisk.

Udover det, er Torben et utroligt behageligt menneske, og vi har fået spenderet mange timer sammen ?

Venlig hilsen

Maria Louise Eriksen
Feng Shui konsulent juni 2020
Online uddannelsen. 

Jeg kan takke Torben for et virkelig godt forl√łb i min uddannelse. Jeg har b√•de personligt og fagligt udviklet mig og f√•et en st√¶rk base og viden om Feng Shui.

Jeg er glad for jeg valgte at tage uddannelsen via Feng Shui Master online.

Inden jeg startede var jeg sp√¶ndt p√•, hvordan det ville v√¶re at tage uddannelsen online, men Torbens m√•de at undervise og guide er s√• l√¶rerig, varm og personlig, at man f√łler man har modtaget undervisning face to face, og jeg har virkelig v√¶ret glad for samarbejdet.

De bedste hilsner Kathrine
Feng Shui konsulent

Feng Shui konsulent
Kathrine Brock

Feng Shui konsulent
Pia Kryger Lakha

Jeg har i 2017-18 gennemf√łrt intensiv uddannelsen som Feng Shui Master hos Torben Hecksher, og det er jeg rigtig glad for!

Jeg s√łgte specifikt efter en uddannelse i Kompasmetoden, da det er min oplevelse, at dette er den mest autentiske og virkningsfulde form for Feng Shui.
Torben er med sine 30 års erfaring en stor kapacitet, og det har været meget betryggende og inspirerende at have en så kompetent lærer,
der rundhåndet deler ud af sin dybe viden.

Det er ogs√• rigtig dejligt, at man som elev hos Torben f√•r eneundervisning, og at han tilbyder opf√łlgende r√•dgivning uden ekstra beregning,
ogs√• efter at selve uddannelsesforl√łbet er afsluttet.

Jeg kan varmt anbefale Torben Hecksher både som lærer og som faglig rådgiver indenfor Feng Shui.

Med venlig hilsen
Pia Kryger Lakha
Direkt√łr og Designer for CareTrade ApS
Kære Torben.
Hermed nogle ord med p√• vejen. Jeg takker for det fine forl√łb. Kh Berit
Torben er en fantastisk inspirerende lærer. Han er utrolig dygtig til at videreformidle sin store viden.
Desuden tager han individuelle hensyn i undervisningen, afh√¶ngig af, hvad det skal bruges til efterf√łlgende.
Torben får mine varmeste anbefalinger
Berit Hagemann, Sjælland

Feng Shui konsulent
Berit Hagemann

Fengshuikonsulent Lisbeth Thejl Belschner
og Fengshuimaster Torben Hecksher

Kære Torben,
Hermed et par ord fra mig¬†‚̧ԳŹ
Sidder tilbage med en k√¶mpe tak over at jeg fandt Torben og gennemf√łrte min uddannelse til feng shui konsulent. Torben har v√¶ret en fantastisk l√¶rermester, s√• rolig og s√• afbalanceret i hans m√•de at forklare teorien p√•, den store viden Torben besidder har v√¶ret en k√¶mpe gave. Torben er s√• varmt et menneske med et k√¶mpe hjerte, der var tid i undervisningen til at sp√łrge ind til de sm√• detaljer, elskede at han delte sin egen¬†historie og erfaring gennem feng shui. Jeg er s√• taknemlig over jeg landede hos Torben.
Torben får mine allervarmeste og kærligste anbefaling.
Kh. Helle Vangsgaard

Feng Shui konsulent
Helle Vangsgaard, Randers, Jylland