FENG SHUI SKOLEN

Det siger eleverne om uddannelsen

Feng Shui Instituttet  FSI

Torben Hecksher er en gudsbenådet underviser og et meget varmt og omsorgsfuldt menneske.
Min veninde og jeg bookede et intensivt undervisningsforløb efter en overbevisende og gratis introaften kun for os to.
Vi blev hver gang mødt med et smil, en skøn cafe latte og en god velkomstsnak inden undervisningen.
Torbens undervisningsform er pædagogisk tilrettelagt med visuelle hjælpemidler, hands on og oplæg, samt nemt forståelige og praksisrettede bøger. Man tager udgangspunkt i sin egen bolig og sine egne issues, og forbereder sig via læsning og øvelser til hver gang.
Torben er empatisk og tålmodig, og har stor forståelse for at vi har forskellig indlæringshastighed, og han slipper aldrig nogen løs, førend han er sikker på, at kursisten (eleven) har alt det grundlæggende helt på plads. Eksamen er både teoretisk og praktisk, og på ingen måde skræmmende, omend man har lidt kriller i maven, når man er ude hos “kunden” første gang, selvom Torben er med og kan støtte om nødvendigt.
Jeg kan på det varmeste anbefale Torben Feng Shui Mester Hecksher, hans store viden, hans engagement og hans undervisning.
De bedste hilsener
Joannah Søndergaard
Feng Shui konsulent pr. 27. Januar 2020

Feng Shui konsulent
Joannah Søndergaard

Feng Shui konsulent
Lise-Lotte Lund Røddik

Veninde

Lise-Lotte Lund Røddik
Feng Shui konsulent pr. 27. Januar 2020
“Godt du ringede efter mig, Joannah”
“Jeg er bare så glad i dag, og kan slet ikke fatte, at jeg nu er Feng Shui konsulent”
Sagt på afslutningsdagen

“Jeg tog intensiv Feng Shui uddannelsen i teori og praktik ved Feng Shui Instituttet i 2016.

Jeg var, og er stadig, meget glad for uddannelsen, som på alle måder har været både tid og penge værd. Forløbet hos Torben Hecksher, var virkelig godt. Jeg har fået en dyb og god forståelse for arbejdet med Feng Shui, og en solid base at arbejde ud fra, uanset om det gælder indretning hjemme, eller i et professionelt miljø.
Jeg kom med en pædagogisk baggrund, og vidste ikke mere om Feng Shui og indretning, end på “hobby-plan”, og havde ingen andre større forudsætninger, end min store interesse. Heldigvis “møder Torben én der, hvor man er”, og arbejder videre derfra. Torben er meget god til at lære fra sig og videregive, alt det han kan. Han har mange års erfaring, og har prøvet en her masse ting, hvilket også er et kæmpe plus. De refleksioner han har gjort sig gennem årene, og den dybte der ligger i det han kan, sætter jeg stor pris på. Jeg kan godt lide, at Torben “walk the talk” og “lever som han lærer”.
Det er jo flere forskellige retninger indenfor Feng Shui, og jeg brugte en del tid på at sætte mig ind i de forskellige muligheder der var, inden jeg valgte Feng Shui Instituttet. Med det, jeg ved om Feng Shui i dag, er jeg meget glad for at jeg valgte Feng Shui Instituttet. Jeg kan virkelig anbefale en intro-aften hos Torben, hvor man har mulighed for at komme med alle de spørgsmål man har, hvis man er i tvivl om, hvilken af de forskellige Feng Shui uddannelser som giver mest mening for en selv. Torben er meget åben, og ingen spørgsmål er dumme.
Jeg har kun positive ting og ros, og kan virkelig anbefale uddannelsen hos Feng Shui Instituttet.”
Lena Lindgren Hansen
Feng Shui konsulent 

Feng Shui konsulent
Maria Louise Eriksen

Jeg kan varmt anbefale intensiv Feng Shui uddannelsen hos Torben. Han er utroligt engageret,
og man kan mærke, han virkelig brænder for at lære fra sig, med sin utroligt store viden inden for området.

Jeg har virkelig lært meget indenfor boligindretning, og glæder mig til at bruge det rent praktisk.

Udover det, er Torben et utroligt behageligt menneske, og vi har fået spenderet mange timer sammen ?

Venlig hilsen

Maria Louise Eriksen
Feng Shui konsulent juni 2020
Online uddannelsen. 

Jeg kan takke Torben for et virkelig godt forløb i min uddannelse. Jeg har både personligt og fagligt udviklet mig og fået en stærk base og viden om Feng Shui.

Jeg er glad for jeg valgte at tage uddannelsen via Feng Shui Master online.

Inden jeg startede var jeg spændt på, hvordan det ville være at tage uddannelsen online, men Torbens måde at undervise og guide er så lærerig, varm og personlig, at man føler man har modtaget undervisning face to face, og jeg har virkelig været glad for samarbejdet.

De bedste hilsner Kathrine
Feng Shui konsulent

Feng Shui konsulent
Kathrine Brock

Feng Shui konsulent
Pia Kryger Lakha

Jeg har i 2017-18 gennemført intensiv uddannelsen som Feng Shui Master hos Torben Hecksher, og det er jeg rigtig glad for!

Jeg søgte specifikt efter en uddannelse i Kompasmetoden, da det er min oplevelse, at dette er den mest autentiske og virkningsfulde form for Feng Shui.
Torben er med sine 30 års erfaring en stor kapacitet, og det har været meget betryggende og inspirerende at have en så kompetent lærer,
der rundhåndet deler ud af sin dybe viden.

Det er også rigtig dejligt, at man som elev hos Torben får eneundervisning, og at han tilbyder opfølgende rådgivning uden ekstra beregning,
også efter at selve uddannelsesforløbet er afsluttet.

Jeg kan varmt anbefale Torben Hecksher både som lærer og som faglig rådgiver indenfor Feng Shui.

Med venlig hilsen
Pia Kryger Lakha
Direktør og Designer for CareTrade ApS
Kære Torben.
Hermed nogle ord med på vejen. Jeg takker for det fine forløb. Kh Berit
Torben er en fantastisk inspirerende lærer. Han er utrolig dygtig til at videreformidle sin store viden.
Desuden tager han individuelle hensyn i undervisningen, afhængig af, hvad det skal bruges til efterfølgende.
Torben får mine varmeste anbefalinger
Berit Hagemann, Sjælland

Feng Shui konsulent
Berit Hagemann

Fengshuikonsulent Lisbeth Thejl Belschner
og Fengshuimaster Torben Hecksher

Kære Torben,
Hermed et par ord fra mig ❤️
Sidder tilbage med en kæmpe tak over at jeg fandt Torben og gennemførte min uddannelse til feng shui konsulent. Torben har været en fantastisk lærermester, så rolig og så afbalanceret i hans måde at forklare teorien på, den store viden Torben besidder har været en kæmpe gave. Torben er så varmt et menneske med et kæmpe hjerte, der var tid i undervisningen til at spørge ind til de små detaljer, elskede at han delte sin egen historie og erfaring gennem feng shui. Jeg er så taknemlig over jeg landede hos Torben.
Torben får mine allervarmeste og kærligste anbefaling.
Kh. Helle Vangsgaard

Feng Shui konsulent
Helle Vangsgaard, Randers, Jylland