DIT HJEM ER DIT FUNDAMENT.

Har du balance i dit fundament, går dine drømme i opfyldelse.
Det er Karmaloven.

Hvordan er Feng Shui balancen hjemme hos dig?


Alt er energi – også dig og mig.
Faktisk er vi alle en slags omvandrende antenner, som konstant kommunikerer med de andre
“omvandrende antenner” vi møder på vores vej.
Har du positiv energibalance hjemme, er det også positiv energi du tager med og udsender til de andre “antenner”.
Og da positiv tiltrækker positiv, modtager du automatisk positiv energi fra alle de andre antenner – og kun de positive.
Det er en selvforstærkende proces
. Du bobler nærmest over af lykke.

Derfor er din Feng Shui balance vigtig !

FSI
FENG SHUI INSTITUTTET

FENG SHUI SKOLEN

Går du med en drøm om at blive Feng Shui konsulent, så klik på de 3 uddannelser nedenfor:

(1) ONLINE    (2) INTENSIV  (3) HOLD

Du kan også deltage i undervisningen via webinar

Fordelagtig afdragsordning

 Book din uddannelse her.

KÆRLIGHED

Findes der et kærlighedshjørne i min bolig?

Kærlighed og Feng Shui hører sammen, og vand-elementet er katalysatoren.
Derfor er det dit vandområde i boligen, der skal benyttes for at tiltrække en kæreste
ved hjælp af “DEN MAGISKE VASE”. Se videoen her.

 Bestil din vasekonsultation her

FOREDRAG 

Fengshuimaster Torben Hecksher er en brugt foredragsholder. Hvad enten det drejer sig om “gå hjem” inspiration, eller et foredrag om fx – hvordan får vi succes, – motiverede medarbejdere – indretning af arbejdspladser, o.s.v. Ring til os på 28114209 eller send en mail.

Læs mere

FENG SHUI FARVER

Farver er energi, og har derfor indflydelse på hvordan vi har det. Jo længere vi opholder os et sted, jo mere mærker vi indflydelsen. Farver er knyttet til et af de fem elementer – vand, træ, ild, jord og metal, og får dermed indflydelse på forskellige dele af vores liv. Farven brun Sienna er knyttet til jordelementet, og derfor føler vi omsorg, harmoni, fællesskab og koncentration, når vi  er omgivet af jordfarver .

Læs mere

FLYTTE-TJEK

Skal du flytte til ny bolig, er det vigtigt at vide, om du og din familie vil blive lykkelige i jeres nye hjem. Det kan et flyttetjek inden I beslutter jer fortælle. Fengshuimasters flyttetjek fortæller jer med det samme, om der er grønt, gult eller rødt lys. På den måde kan i spare mange ærgelser og store flytteudgifter.

Læs mere

BØRN OG FENG SHUI

Børns trivsel har høj prioritet hos os.
Derfor lægger vi stor vægt på, at børneværelset er indrettet, så det tilgodeser barnets behov. Klik nedenfor, så modtager du automatisk artiklen om, hvad du kan gøre for at skabe optimale rammer for dit barn. Artiklen er gratis, og vi passer godt på dine oplysninger, og vil naturligvis aldrig misbruge din mailadresse.

Ja tak, send artiklen

SOVER DU GODT?

Har du søvnproblmer kan det skyldes mange faktorer.
Soveværelsets placering i huset, eller sengens placering i soveværelset. Det kan ogå være på grund af stress. Klik nedenfor og læs Fengshuimasters råd om at sove godt.

Læs mere

STRESS

Stress er negativ energi, og negativ skaber mere negativ. Det er karmaloven. Derfor gælder det om at omgive sig med positiv energi – og kun positiv energi! Succes opstår nemlig kun under positive energiforhold. Rod er negativ energi, derfor gælder det om at rydde op. Både i din bolig og i din krop. Du kan læse mere om rod nedenfor.

Læs mere her

FENG SHUI OG PENGE

Kan Feng Shui skaffe mig bedre økonomi. Altså flere penge?

Det er et af de spørgsmål jeg oftest får. Og hver gang er mit svar
et rungende JA – det kan Feng Shui nemlig godt
.

Det eneste der skal til er, at du omgiver dig med positiv energi, og sørger for, at opholde dig mest muligt på de steder, hvor energien fremmer og understøtter penge og rigdom. Hvilken energi det er, og hvor i din bolig du skal opholde dig kan du læse mere om.

Læs mere

BARNLØSHED

Problem med at blive gravid, er noget der optager mange unge par idag.
Det kan der være mange årsager til. Men et rigtigt valg af soveværelse kan mindske problemet, fordi nogle energier fremmer fertiliteten, mens andre virker hæmmende. Vand-energi er godt for den dybe kærlighed, og kombineret med jordenergi, der står for udvidelse, arv og arvinger, er det fremmende for fertiliteten. Derfor bør soveværelset (og sengens placering) være dér, hvor vand-energien og/eller jord-energi er stærkest repræsenteret i boligen. For at gøre din krop klar til at blive gravid, er det en god ide, at besøge en zoneterapeut, med speciale i fertilitet og graviditet.

Læs mere

FENGSHUIMASTER KAN HJÆLPE DIG PÅ MANGE ANDRE OMRÅDER