Foråret og lyset er på vej.

ALT i universet er energi (Ch’i) og følger Karmalovens regler.
Det er Karmaloven.

Mennesker er også energi, og derfor gælder karmalovens regler også os

Ch’ien strømmer til os fra verdenshjørnerne og, og når vi bevæger os rundt i vores bolig mærker vi, at der er forskel på stemningen, og hvordan vi i øvrigt har det, i de enkelte rum. Det er fordi Ch’i fra de 8 verdenshjørner er vidt forskellige. Nogle styrker fx romantik og kærlighed, andre lidenskab, motivation, kreativitet, sammenhold, optimisme eller koncentration. Det er derfor verdenshjørnernes tilstedeværelse i din bolig har stor betydning.

Ch’i fra NORD påvirker os med ro, inderlighed, fordybelse og ømhed. Noget vi ofte oplever,
når vi står overfor vand i større eller mindre mængder (havet, en stille skovsø, lyden fra en rislende kilde, osv). Det er fordi det er 5-elementet VAND der er knyttet til nord.Vinter (årstid) og nat (tid på døgnet) er også knyttet til vand-elementet.

FORÅRET & LYSET
Ch’i fra ØST medbringer optimisme, glæde, forventning, inspiration og lysten til at sætte nye skibe i søen.
Det er netop det vi mærker nu og de næste forårsmåneder. Ch’i fra øst og SØ kaldes TRÆ-energi (5-element). Og det er ikke kun os mennesker, der reagerer på TRÆ-energiens euforiske påvirkning, også, dyr, fugle og fisk mærker det. Også vækster går forårsamok.

Derfor kan du med fordel udnytte forårets Ch’i til at føre nye tanker og ideer ud i livet.

Så på med vanten og kom igang, hvad enten det drejer sig om at stifte familie, købe bolig, udvide firmaet, skifte job osv. Energierne er med dig i disse måneder.

Vil du vide mere om de forskellige Ch’i-energier og tilknytningen til 5-elementerne, så klik her.

Kunne du tænke at at vide alt om Feng Shui og boligindretning, så klik på vores 3 forskellige muligheder. Uddannelsen koster ikke en bondegård, og ønsker du det, laver vi gerne en rateordning.  Så klik på dette link,

Savner du en kæreste at dele foråret med, skulle du konsultere “Den Magiske Vase ®”.
Det virker faktisk – og det er gratis.

Kære læser; nyd foråret og udnyt årstidens vidunderlige TRÆ-energi.
Og glem ikke at positiv skaber positiv 🙂

Torben Hecksher
Fengshuimaster