ALT er energi!
- derfor har feng shui indflydelse på ALT !
 
                                 

Virksomhedsbesøg hos YXLON.jpg      feng shui og virksomheder - se video          

læs mere her

_L0A6302.jpg      feng shui og boliger   - se video                  

FENG SHUI handler om balancen i samspillet mellem mennesket og universets energier - og netop derfor har feng shui afgørende indflydelse på alt hvad vi foretager os. Om vi får succes eller fiasko.

Det har mange virksomheder, arkitekter og privatpersoner heldigvis fået øjnene op for, og  i dag er det helt almindeligt at søge hjælp hos en professionel fengshuimaster for at booste:

  • Virksomheden eller butikken

  • Familien og kærlighedslivet

  • Din nuværende eller kommende bolig - så den danner rammen om et lykkeligt familieliv.

FENG SHUI balancen handler også om din krop, din kost, dit helbred, din påklædning, din søvn, din udstråling, din energi mm. og det hele er med til at præge dig.

Det gælder og de farver, faconer, materialer, verdenshjørner og møbler du omgiver dig med. Jo længere tid du opholder dig i en energi, jo mere vil den påvirke dig. Derfor har din arbejdsplads og dit soveværelse stor indflydelse på dit liv. Det samme gælder sengens placering, og arbejdspladsens indretning.

Ikea-Logo.jpg   download.jpg    Danish_TV_2_logo.png    Nordea.svg.png  Procter_and_Gamble_Logo.svg.png   dr-logo_red.jpg1.39514960125E+13_Femina-Magazine.jpg altfordamerne.jpg  

Kost og helbred har betydning for dit liv, og er også en naturlig del af feng shui. Det samme er kroppen og underbevidstheden. 

Fengshuimaster Torben Hecksher har beskæftiget sig med denne kinesiske livsfilosofi i over 30 år og har derigennem spredt god energi, glæde og fremdrift i mange virksomheder, institutioner og private hjem, se . En enkelt konsultation kan også hjælpe dig videre

Alt i universet er energi. Energierne flyder omkring dig og påvirker dit i alt, hvad du gør og føler. Jo længere du opholder dig et sted, jo mere påvirkes dit liv. Dit liv som det er i dag, er nemlig summen af dine indre energier og omgivelsernes energier.

Derfor er din din bolig vigtig for dig. Har boligen positiv energibalance bliver dit liv lykkeligt. Er boligens energibalance negativ, får du et liv op ad bakke.

Dit kærlighedsliv bestemmes også af energierne omkring dig, og derfor kan feng shui hjælpe dig med at finde kærligheden. Kærlighed med feng shui.

Feng shui er baseret på meget præcise opmålinger og udregninger og er til gavn for både private og virksomheder. Ved hjælp af farver, former, lys, lyd, vand, spejle osv. kan vi påvirke energierne, så samspillet mellem vores energi og universets energier bliver optimalt og kommer os til gode i stedet for at modarbejde os.

Kunne du tænke dig, at få lidt mere at vide om feng shui og vore forskellige uddannelsesforløb og afdragsordninger så kom til vores næste INTRO-aften. Klik her for at læse mere.

Fengshuimaster Torben Hecksher har beskæftiget sig med denne kinesiske livsfilosofi i over 30 år og har derigennem spredt god energi, glæde og fremdrift i mange virksomheder, institutioner og private hjem, se referencer. En enkelt konsultation kan også hjælpe dig videre.

Feng Shui Master tilbyder også forskellige feng shui uddannelser for dig der ønsker positiv indflydelse på dit eget og andres liv.

Torben Hecksher er godkendt underviser for alle statsautoriserede alternativbehandlere med RAB-certifikat.


Ring og hør mere på +45 2811 4209